Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Hansas Plaadimaailma 2022. aasta populaarseimad plaadid

Keraamilised plaadid on alati olnud populaarsed. Selle põhjuseks on nende funktsionaalsus - erineva mõõdu, värvi ja mustriga on võimalik kujundada kodu seinad ja põrandad täpselt nii nagu meeldib ning ühtlasi tagada pinna vastupidavus ja kerge hooldatavus. Selles blogis vaatame üle Hansas Plaadimaailma 2022. aasta populaarseimaid seina- ja põrandaplaadid.

Populaarseimad põrandaplaadid

Põrandate puhul on kindlasti üheks suureks mõjuteguriks asjaolu, et paljudes kodudes kasutatakse põrandaplaate esikus, kuhu koguneb palju mustust ning seetõttu soovitakse, et nii viimistlus kui ka toon oleksid praktilised. Põrandaplaatide puhul on eelistatuimad hallides toonides plaadid, millel on kivi- või marmorimitatsioon.


NOCTURNE WHITE POLISHED (Villeroy ja Boch)

Nocturne sarja plaadid on interjööris olnud populaarsed alates hetkest, mil need tootesortimenti tulid. Need kannavad endas marmorile omast ainulaadset elegantset võlu – peened jooned loovad plastilise sügavuse ning läige luksuslikkust. Plaadid loovad äärmiselt kauni atmosfääri nii klassikalises kui ka kaasaaegses keskkonnas.




TOWNHOUSE GREY (Villeroy & Boch)

See kvaliteetne kiltkivikujundusega plaat sisaldab valge, beeži, halli ja antratsiidi summutatud toone. Nii annab Townhouse Crey plaat kaasaegse, loomuliku ja veetleva välimuse. Plaati rõhutab kiviimitatsioon ning selle värvid ja mustrid sobivad harmooniliselt puidu ja soojade toonidega.




Populaarseimad seinaplaadid

2022. aasta põhjal saame öelda, et eestlane eelistab skandinaavia stiilis plaate, mis annavad kodudele harmoonilise ja rahuliku üldilme. Üldiselt näeme, et domineerivad heledad toonid. Paljude klientide valikuks on näiteks valge-hall kombinatsioonis marmorimitatsiooniga plaadid, nii matis kui läikivas viimistluses.


ANGELO BIANCO

Angelo Bianco plaadil mängleb siidine marmortekstuur heledal taustal, plaadi viimistlus on kaunilt tagasihoidlik. Plaat on neutraalsema alatooniga, mis loob maheda üldmulje ja annab võimaluse ruumi rikastada põnevate detailidega. Angelo Bianco plaat loob ruumi skandinaavia hõngu ehk rõhutab lihtsust ning puhtust.




CALACATTA GOLD

Rahulikumate ja soojemate kuldbeežide soontega Calacatta gold portselanist plaat pakub alternatiivset tulemust neile, kes ei soovi traditsioonilist hallide marmorsoontega plaati. Beež on sisekujunduses lõõgastav ja ümbritseva suhtes neutraalne. Kui ühendada see kaunite naturaalsest marmorist inspireeritud soonemustritega, siis on tulemuseks moodsa värvi ja luksusliku välimusega  sein või põrand, sest Calacatta gold plaati saab kasutada nii põrandal kui ka seinas.




Populaarseim dekoorplaat


DEKOOR SHIRO BLOOM

Tänapäeva troopilise trendi järgi kujundatud ja romantilise stiiliga Shiro Bloom sari on kaetud kaunite lindude ja lilledega, peene mustri ja erinevate värvidega. Plaat sobib ideaalselt kaunistama vannituba, et äratada ruum ellu ning lisada värskust ja looduslikku silmailu.





Kokkuvõttes on põrandaplaatide valik sarnane seinaplaatide valikuga ning lähtuvad eelkõige praktilisest eesmärgist. Samuti on marmori viimistlusega plaadid ka selle aasta üks populaarseimatest trendidest. Inimesed soovivad küll heledaid toone, aga ka omapärasust ja luksuslikumat üldmuljet. Näeme ka seda, et seinaplaatide eristamine ja ka tootmine muutub aina vähem olulisemaks, sest tegelikult sobivad kõik põrandaplaadid ka seina paigaldamiseks.

Kui tunned, et jääd plaadivalikul hätta, siis Hansas Plaadimaailma spetsialistid annavad rõõmuga nõu! Meie töötajad aitavad hea meelega kõikides plaate ja plaatimist puudutavatele küsimustele vastuse leida, et saaksid teha endale sobivaima valiku. Rohkem infot meie veebilehel!