Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Unistuste aed ja kiviterrass – vali külmakindlad põrandaplaadid

Mis suvi see on, kui käimas ei oleks ehitustöid? Kui oled unistanud õuel vooglevast teerajast, kiviterrassist, rõdust või väliköögist, on just praegu hea aeg ehitustöödega alustada. Hansas Plaadimaailmast leiad endale külmakindlad põrandaplaadid, millega kujundada hoov või terrass, kus suveõhtuti õdusalt teed rüübata. Jagame inspiratsiooni ja võimalusi, kuidas oma unistuste koduaeda kujundada.

Õue paigutatud plaadid peavad vastu pidama väliskeskkonna tingimustele, sest muidu ei saa kauakestvast tulemusest juttugi olla. Külmakindlatel plaatidel on alati olemas vastav märge, mis tagab selle, et plaat sobib välistingimustes kasutamiseks. Põrandaplaadid, mis ei kannata külma, võivad lume, vee või jääga kokku puutudes praguneda. Külmakindel plaat on see-eest tavalise plaadiga võrreldes igihaljas.


Klassikaline terrass

Majaga külgnev terrass on ajatu lahendus, mis õue uhkeks muudab. Pea meeles, et ilusa tulemuse saavutamiseks tuleb aluspind korralikult ette valmistada. Majaga ühenduses oleva terrassi puhul on eriti oluline, et plaatide toonid sobiks maja omadega. Nii on tulemus harmooniline nagu paremal pildiltki näha. Kauni lahenduse saab ka siis, kui kasutada terrassil sama värvi plaate, mis toaski, et õue liikudes oleks üleminek sujuv.



Otse pinnasele paigutatud põrandaplaadid

Kahe sentimeetri paksuseid plaate saab ilma plaadisegu või vuukimiseta ka otse killustikule, liivale või murule paigaldada. Nõnda saab lihtsalt luua õuele väga erinevas stiilis teid, peenraääri või platsikesi, mis võivad tavalisele aiale anda omapära ja iseloomu. Plaadid toovad aeda luksust, aga on ka praktilised, sest nii ei teki murule äratallatud mururadu.





Plaaditud siseõu

Kui muruniitmine ja rohelus ei ole sinu jaoks, on väga trendikas suurem osa oma aiaalast plaatidega katta, mis loob väga rafineeritud ja peene mulje. Muru asemel võid roheluse lisamiseks kasutada hoopis välitingimustesse sobivaid potitaimi. Nii saavutad endale vaid filmides nähtud hiilguse ja murevaba aiahoolduse.


Hansas Plaadimaailm

Meilt leiad plaate igale maitsele – oleme Eesti suurim keraamilistele plaatidele spetsialiseerunud kauplus. Sobiva lahenduse leiab nii hinnatundlik kui ka luksuslikku tulemust otsiv klient. Kiiret tarnet pakkudes toome plaadid 2-3 päevaga objektile, sina vali vaid sobivad välja! Oma õuele külmakindlad põrandaplaadid leiad siit!