Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Villeroy & Boch – mitmekesised kollektsioonid ja erakordne disain

Villeroy & Boch on väga pika ajaloo ja suurte traditsioonidega Saksa sanitaartehnika, vannitoasisustuse ja keraamiliste plaatide tootja. Plaate hakati tootma alates 1852. aastast, mil Eugen von Boch, Villeroy & Boch’i esimeste plaatide looja, taastas iidse Rooma põrandamosaiigi. Samal aastal hakkas ettevõte tootma maitsekaid Mettlachi plaate (kulumiskindlaid kõrgpõletatud keraamilisi põrandakatteplaate), mida saatis ülemaailmne edu. Ka tänapäeval kannavad nende tooted täiuslikkust kuni viimse detailini. Villeroy & Bochil on lai valik keraamilisi plaate erinevatele maitsetele, hinnatasemele ja ruumidele.

Miks valida oma koju Villeroy & Boshi keraamilised plaadid?

Kui hakkad sisustama uut või ootab praegune kodu värskendust, on suurepäraseks lahenduseks Hansas Plaadimaailma laienenud Villeroy & Bochi plaadivalik. Tänu nende uuenduslikele tootmisprotsessidele pole Villeroy & Bochi seina- ja põrandaplaadid mitte ainult erakordselt atraktiivsed ja praktilised, vaid neid toodetakse ka rangete keskkonnakriteeriumide järgi.

Toome välja põhjused, miks valida oma koju Villeroy & Bochi keraamilised plaadid.

Ainulaadne disain

Villeroy & Bochi tootespetsialistid on keskendunud eksklusiivsusele ja ainulaadsetele toodetele – nad töötavad välja individuaalseid kujundusi dekoratiivsete elementidena ning kasutavad digitaalset trükki, et realiseerida igas mõeldavas suuruses kujundusi. Lisaks sellele loovad nad ka mosaiike, kaunistusi, ornamente ja mustreid, et taastada ajaloolised kujutised ja hooned oma täies hiilguses. Läbimõeldud disainidest saavad lõpuks eksklusiivsed kollektsioonid, mis iseloomustavad kaubamärki ainulaadsel viisil.

Jätkusuutlikkus

Villeroy & Boch peab oluliseks vastutustundlikkust ja uuendusmeelsust. Ettevõte on pühendunud keskkonnale. Neil on välja töötatud strateegia, mis kinnitab, et ressursse kasutatakse hoolikalt. Samuti on neil tootevalik, mis vastab jätkusuutlikkuse põhimõtetele – plaadid võivad laos seista väga pikka aega, need on vastupidavad, kergesti hoiustatavad ja kohandatavad. Villeroy & Boch on esimene plaaditootja Saksamaal, kes osaleb vabatahtlikult EMAS’is, mis on hetkel kõige rangem ja kõikehõlmav keskkonnaauditisüsteem.

VilbostonePlus tehnoloogia

Villeroy & Boch kasutab plaatide tootmisel mitmeid erinevaid tehnoloogiaid, et tagada plaatide vastupidavus ning pikk eluiga. Üheks selliseks tehnoloogiaks on VilbostonePlus. Värvilisest portselanist kivikeraamika tootmisprotsessi käigus on glasuurimata keraamika kaetud VilbostonePlus viimistlusega, mis vähendab märkimisväärselt plaatide vastuvõtlikkust plekkide ja määrdumise suhtes. VilbostonePlusiga toodetud portselanist kivikeraamika tagab kõrge vastupidavuse mehaanilisele koormusele, kemikaalidele, kulumisele ja hõõrdumisele ning on eriti kergesti hooldatav.

Marble



Vilbostone tehnoloogia

VilboStone’i portselanist kivikeraamika annab võimaluse kasutada paljusid erinevaid disaine, millel on omapärased värvi- ja säraefektid. VilboStone portselanist kivikeraamika on saadaval nii glasuuritud kui ka glasuurimata, mati, poleeritud, karedalt poleeritud või reljeefse pinnaviimistlusega ja erinevates libisemiskindluse klassides. Sellise kvaliteediga plaadid on kemikaalidele vastupidavad, värvi- ja valguskindlad ning neil on muljetavaldavalt vastupidavad omadused sise- ja välistingimustele. Vilbostone'i plaate on võimalik tellida läbi Hansas Plaadimaailma.

Ceramicplus tehnoloogia

Ceramicplus pinnaviimistlusega seinaplaadid on kergesti hooldatavad. Plekid ja mustus ei kinnitu plaadi külge, vaid veereb sealt kergelt ise maha. Nende puhastamine nõuab sageli ainult vett ja lappi ning agressiivseid puhastusvahendeid kasutama ei pea. See muudab plaaditud seina hooldamise imelihtsaks ning aitab ruumides puhtust säilitada. Ceramicplus plaate on võimalik tellida läbi Hansas Plaadimaailma.

Villeroy & Bochi plaadivalik Hansas Plaadimaailmas

Hansas Plaadimaailm on Eestis Villeroy & Bochi tehase esindaja ja maaletooja. Kaupluses on spetsiaalne Villeroy & Bochi ala, kust leiab parima valiku keraamilisi plaate nii eraisikutele kodu sisustamiseks, ehitusfirmadele eri suuruses projektide jaoks kui ka sisekujundajatele enda visioonide elluviimiseks. Rikkalikus väljapanekus on palju näidiseid, mida silmaga uurida ja oma käega katsuda.  Osa valikust on kohapeal sortimendis ja kõiki kataloogis olevaid tooteid saab soovi korral tellida.

Siin on mõned armastatumad Villeroy & Bochi plaadid.

Villeroy & Boch sari Townhouse

Townhouse plaadisari on loodud meelte rahustamiseks. Townhouse plaadid loovad ruumi mõnusa ja rahuliku meeleolu tänu neutraalsetele värvitoonidele – beež, helehall ja antratsiidi toon. Need on kergelt varjutatud ehk kohati heledamad ja siis jälle tumedamad. Townhouse sarjaga plaaditud pinnad jätavad väga elegantse ja luksusliku mulje.

Villeroy & Bochi marmorplaadi sari Nocturne

Marmor on läbi aegade inspireerinud arhitekte ja disainereid rohkem kui ükski teine materjal. Nocturne plaadisari tekitab ruumis luksusliku ja ainulaadse meeleolu, mida tavaliselt võid tunda uhkes hotellis puhates – miks mitte seda kogeda oma kodus. Marmor on sisustuselemendina kindel valik, sest see on olemuselt aegumatu ning seda on lihtne teiste toonide ning materjalidega kombineerida.


Tule tutvu Villeroy & Bochi imelise plaadivalikuga meie kaupluses kohapeal! Mis saab juhul kui kohapealt endale sobivat ei leidnud, aga miski jäi silma tootekataloogis? Ole mureta, saame selle Sulle tellida!

Samuti saab kõiki meie kaupluses olevaid plaate endale koju tellida näidisena ning sealses valguses ja olustikus plaati katsetada. Kui tunned, et jääd plaadivalikul siiski hätta, siis Hansas Plaadimaailma spetsialistid annavad rõõmuga nõu! Meie töötajad aitavad kõikidele plaate ja plaatimist puudutavatele küsimustele vastuse leida, et saaksid teha endale sobivaima valiku.