Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Vuugisegu, mis püüab pilke — Kerakoll Fugabella Color vuugisegud

Vuugisegu on plaatimistöö jaoks hädavajalik — see peab olema kvaliteetne, taluma mehaanilist pinget ning tagama pinna tugevuse ning plaatide vahelise nakke. Hansas Plaadimaailmas on nüüd saadaval värvilised ja uuenduslikud Kerakoll Fugabella Color hübriidsegud, mille põhikoostisosad on vaik ja tsement. Valida on võimalik lausa 50 erineva tooni vahel ning kõikidel vuugisegudel on olemas ka vastavat tooni silikoonid.

Loe lähemalt, mida Kerakoll Fugabella Color vuugisegu endast kujutab.




Fugabella Color vuugisegu omadused

Kerakoll Fugabella Color on dekoratiivne vaik-tsement vuugisegu, mis on ideaalne keraamiliste-, portselan-, mosaiik- või looduskiviplaatide vuukimiseks. Seda vuugisegu on saadaval 50 erinevas värvitoonis, mis annab võimaluse lisada veelgi enam särtsu ja detailirikkust ruumi sisekujunduses. Värvipaleti loojaks on värvidisainer Piero Lissoni, kes on võitnud mitmeid rahvusvahelisi disainiauhindu. Lisaks sellele on igale värvile olemas ka sobiv silikoon, Kerakoll Silicone Color, et saavutada plaatimisel täiuslik tulemus.

Selle vuugisegu ainulaadne vaik-tsement koostis on mitmekülgne. Tsemendipõhisus tagab vuugisegu pealekandmise lihtsuse ning vaik vuugisegu elastsuse, peeneteralise ning mittepoorse viimistluse. Nii jääb tulemus kvaliteetne.

Kerakoll Fugabella Color vuugisegudel on suurepärased omadused — need on vett hülgavad ehk väga madala veeimavusega, kõrge vastupidavusega levinud happelistele ainetele (kodukeemia) ning täieliku värviühtlusega kauni viimistluse saavutamiseks. Lisaks on vuugisegud antibakteriaalsed, kergesti puhastatavad ja hooldatavad. Need sobivad hästi erinevate põrandaküttesüsteemidega. Tooted on lisaks kõigele veel loodussõbralikud ning sobivad ökoehituseks — tegu on inertse mineraalse materjaliga, mis ei tekita keskkonnale suurt ohtu.

Kerakoll Fugabella Color vuugisegu Kerakoll Fugabella Color värvivalik
Kerakoll Fugabella Color vuugisegu


Vuugisegu, mis tõstab detailid esile

Kerakoll Fugabella Color vuugisegud muudavad väikesed detailid peategelasteks. Eriti hästi toimivad värvilised vuugisegud mosaiikplaatide puhul. Saadaolevad värvid loovad laia valiku disainivõimalusi — alates toon-toonis efektidest kuni julgete kontrastsete vuugisegude tekitatud joonteni. Nende vuugisegudega on võimalik tekitada lõpmatuseni erinevaid värvikombinatsioone, mis vastavad iga kodusisustaja ootustele, olgu selleks koduomanik või professionaalne sisekujundaja.






Parim valik Kerakolli vuugisegusid ja silikoone on saadaval meie kaupluses. Ootame teid külla, Peterburi Tee 81, Tallinn. Kui tunned, et jääd valikul hätta, siis Hansas Plaadimaailma spetsialistid annavad rõõmuga nõu! Meie töötajad aitavad hea meelega kõikides plaate ja plaatimist puudutavatele küsimustele vastuse leida, et saaksid teha endale sobivaima valiku. Rohkem infot meie veebilehel!