Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

2020. aasta kõige populaarsemad keraamilised plaadid Hansas Plaadimaailmas


Kuigi aasta ei ole veel kaugeltki läbi, saame kogutud statistika põhjal juba järeldusi teha. Allpool tutvustame käesoleva aasta jooksul meilt enim ostetud sarjasid. 


Kõige populaarsem kollektsioon


Pune

Tegu on sarjaga, mis on paljude esimene valik nii seinaplaatide kui ka põrandaplaatide kategoorias ning seda põhjusega. Nende plaatide majesteetlikult valge marmorimitatsioon toob ruumi suursugususe meeleolu ning plaatide suuremapoolne formaat muudab ka üldmulje avaraks. Marmori kasutamise trendile ei ole lähiajal kindlasti ka lõppu näha. Kollektsioonist leiad nii Blanco Mate põrandaplaadid, Blanco seinaplaadid ja ka mosaiikplaadid, mida soovi korral aktsendina kasutada. 


Kõige populaarsemad põrandaplaadid


Townhouse Grey

Menukamate sarjade puhul võib ühiseks jooneks pidada neutraalsust. Townhouse sarja hallidel plaatidel on samuti tagasihoidlik välimus, mille tõttu on nendega lihtne luua harmoonilisi sisekujunduslahendusi. Huvitav värvide kooslus ühendab looduslähedust ja modernsust. Plaatide pind tundub siidine ning annab ka väiksemale vannitoale luksusliku spaa meeleolu. 



Slipstop Bodo Grey

Need Bodo sarja plaadid on ideaalsed praktilistele inimestele, kes soovivad oma vannituppa libisemiskindlaid plaate, mida on lihtne puhastada. Plaatidel on slipstop pinnakate, mis aktiveerub veega kokkupuutumisel ning plaadid muutuvad alles seejärel libisemiskindlateks. Hallikas pind on väikeste plekkide suhtes andestatav, sest need ei paista sealt kergesti välja. Sari sobib ideaalselt industriaalse või minimalistliku hõnguga ruumidesse. 


Kõige populaarsemad seinaplaadid


Nube Perla

Selle sarja seinaplaate saab kombineerida sama kollektsiooni dekooridega. Perla seinaplaadid on samuti neutraalse meeleoluga, kuid siiski õrna mustriga. Helehall värv ning matt viimistlus sobib neile, kelle jaoks läikiv plaat võib-olla liiga kriiskav oleks. 



Super White 

Valge plaat on absoluutne klassika, millest ei saa üle ega ümber, nõnda ka meie väikeses edetabelis. Super White sari sobib nii kööki, vannituppa kui ka eluruumidesse. Poleeritud plaatide värv ja peegeldav pind toob ruumi lisavalgust ning neid on lihtne puhastada. Valge plaat sobib “taustana” kasutamiseks, et tasakaalustada julgemaid sisekujunduslahendusi. 



Hansas Plaadimaailma klient eelistab üldiselt heledat suureformaadilist plaati, mis sobib kasutamiseks pea igas ruumis. Kuna keraamilised plaadid kestavad aastakümneid, saame aru, miks enamik meie klientidest soovib pigem ajatuid lahendusi, mida ülal nimetatud sarjadega lihtne luua on.