Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Septembri uued tulijad – põrandaplaadid elu- ja vannituppa

Septembris täienes meie Bodo kollektsioon ning lisandus ka uus kitsa mõõduga puitimitatsiooni sari Atelier. Miks on neid plaate eelistada ning kuhu neid paigutada?


Puitimitatsiooniga põrandaplaadid – Atelier

Täna on keraamilised plaadid väga kvaliteetsed ning erinevaid stiile pea lõputult. Üheks trendiks viimastel aastatel on olnud puitimitatsiooniga plaadid, mis näevad niivõrd autentsed välja, et palja silmaga ei pruugi arugi saada, et tegemist ei ole päris puiduga. Erinevuse märkamiseks peab neid tihtipeale lausa katsuma.

Puitimitatsioonidega plaatide eelised päris puidu ees on vastupidavus ja hooldus. Need peavad paremini vastu mustusele, kulumisele ning kriipimisele, aga ka hooldamine on kordades mõnusam. Samuti on nende kasutuvaldkond mitmekülgsem – neid saab paigaldada kõikjale kodus ning sättida isegi duširuumi seinaplaatideks. Plaatide puhul ei pea muretsema liigse niiskuse, mustuse või päikesevalguse pärast, mida päris puidu puhul kindlasti peab.

Atelier’i uued puitimitatsiooniga plaadid on kitsama mõõduga, mis võimaldab need paigaldada kasvõi kalasaba parketina, kus tulemus jääb elegantne. Muidugi võib plaadid paigaldada traditsioonilisel viisil, saades tulemuseks väga autentse puitpõranda. Sarjas on kaks erinevat tooni: Atelier taupe ja Atelier beige.



Bodo põrandaplaadid – täienenud kollektsioon

Bodo põrandaplaadid on meie püsisortimendis ning kodusisustajate seas saanud väga populaarseks. Selle põhjuseks paljude ostjate sõnul on plaatide neutraalsed toonid, kuid samal ajal värskus ning võimalus katsetada erinevate suuruste, värvide ja struktuuride kombineerimist. Nii on leidnud sari meie sortimendis, aga ka klientide kodudes, kindla koha.

Bodo plaatidega disainitud vannitoast võib õhkuda modernsust, olles minimalistliku meeleoluga, kuid võib saavutada ka klassikalise tulemuse, mis sulandub sujuvalt igasse keskkonda. Inspiratsiooni, millist vannituba planeerida, leiad eelmisest blogist, kus tõime välja levinumad stiilid ja trendid.

Bodo kollektsiooni täiendab uus mõõt 60x60, värvidega Bodo white, Bodo beige ja Bodo mokka. Uues mõõdus keraamilised põrandaplaadid harmoneeruvad suurepäraselt juba olemasoleva sarjaga, luues veelgi enam võimalusi plaatide ja värvide kombineerimiseks. Leia Bodo sarjast sinagi enda lemmik!



Hansas Plaadimaailm müüb uhkusega suurt ja kirevat valikut Euroopa plaaditehaste plaate, alustades väiksematest ja lõpetades lausa 120x120cm põrandaplaatidega. Saadaval on rohkelt erinevaid mustriteid, värvitoone, stiile, millega ruumidele soovikohane nägu anda.