Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

4 ihaldatumat sisekujundusstiili ja sobivad keraamilised plaadid

Keraamilised plaadid on tänapäeval suureks abiks oma sisekujunduslike ideede ellu viimiseks. Plaate kasutatakse kodudes aina enam põnevate ruumilahenduste loomiseks, sest nende eest on imeliselt lihtne hoolt kanda ning need sobivad praktiliselt kõikjale. Täna on saadaval väga rikkalik plaadivalik. Olemas on erinevad mustrid, värvid, suurused ning kujud. Loe edasi ja saa teada, milliseid plaate pakub Hansas Plaadimaailm levinumate sisekujundusstiilide teostamiseks.

Skandinaavialik rahu

Skandinaavia stiilis plaadid toetuvad põhjamaisele lihtsusele. Enamasti kasutatakse heledaid ning puhtaid värvipalette, mis loodavad ruumi hubase olemise. Skandinaavia stiilile on olulisteks omadusteks ka naturaalne valgus ning ruumikus, mida aitavad esile tuua just heledates toonides plaadid. Samuti kasutatakse palju puidumustrit, mida leidub samuti meie plaadivaliku seas.

Skandinaavialik seinaplaadi valik – Fedora Zement Matt




Skandinaavialik põrandaplaadi valik – Loire Pearl Mat Rect.

Boheemlaslik küllus

Boheemia stiil on sisekujunduses väga populaarne. See peegeldab muretut eluviisi, kus järgitakse ainult oma südamesoove. Selles stiilis plaadid on tihtipeale julgete värvide ja mustritega, mis annavad edasi kunstilist tunnetust. Boheemia stiilis plaatidega interjöör on kutsuv, kuna loob küllusliku ja sooja meeleolu.

Boheemlaslik seinaplaadi valik - Ike Mix Summer







Boheemlaslik põrandaplaadi valik - Sagano Oak & Chestnut Rect




Modernne puhtus

Modernset stiili iseloomustavad selged ja puhtad jooned ja lihtne värvipalett. Kuigi hetkel on moes palju värve, ei ole kadunud armastus klassikaliste musta, valge, beežide ja hallide toonide vastu. Samuti on suureks iseloomu jooneks tagasihoidlikes toonides geomeetrilised mustrid, millega konkreetsust rõhutada. Selles stiilis puudub kaootilisus ja segadus.

Modernne seinaplaadi valik - Hexagon White




Modernne põrandaplaadi valik - Sidewalk Light Grey



Tööstuslik toorus

Tööstuslik stiil on tuntud just oma lõpetamatuse ehk toore ilme poolest. Esindatud toonideks on üldjuhul roostekarva pruunid ja oranžid, tumehallid ja mustad. Tööstuslikus stiilis plaadid on õrna mustriga või kirjud ning pigem töötlemata välimusega, et anda edasi õiget olustikku ning tunnetust. Kuigi tegu on väga omapärase välimusega, jätavad seda stiili plaadid ajatu ning luksusliku mulje.

Tööstuslik seinaplaadi valik - Cooper Oxido Rect.



Tööstuslik põrandaplaadi valik - Nox Pearl Natural Rect.


Kõiki plaate saab endale koju tellida näidisena ning sealses valguses ja olustikus plaati katsetada. Kui tunned, et jääd plaadivalikul siiski hätta, siis Hansas Plaadimaailma spetsialistid annavad rõõmuga nõu! Meie töötajad aitavad kõikidele plaate ja plaatimist puudutavatele küsimustele vastuse leida, et saaksid teha endale sobivaima valiku.