Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Ajatult valged vannitoad ja keraamilised plaadid

Valge on alati hea mõte! Seda värvi seostatakse valguse, eheduse ja puhtusega. Seega, kui soovid oma vannituppa elegantse ning ajatu ilme luua, on valge just sinu jaoks. Ka vannitoa sanitaarkeraamikat, näiteks wc-potte ja valamuid, toodetakse enamasti just valgena, et luua puhast ja helget üldmuljet. Allpool tutvustame Plaadimaailma uusi valgeid sarjasid, mis sobiksid ideaalselt su unelmate vannituppa.


Sirocco White Glossy dekoorid

See 7,5x30 väikeseformaadiline dekoor on praegusel ajal eriti trendikas, kuna pakendist leiab kaheteistkümne erineva motiiviga plaadid, mis esmapilgul märkamatuks võivad jääda. Reljeefne muster hakkab silma ereda ruumi puhul, mida vannitoad enamasti on ning pakub läikiva pinna ja süvendatud joonte koostöös põnevat valgusemängu. Sarjast õhkub tagasihoidlikkust, mis sobib klassikalise kujunduse soosijatele, kes samas armastavad ruumiliste plaatide välimust.  




Statvario Extra seina- ja põrandaplaadid

Tegu on valge marmorimitatsiooniga, mille läikiv pind ja suur 60x120 formaat loob vannituppa suursuguse meeleolu, 6 mm paksust plaati saab kasutada nii seintel kui ka põrandatel. Marmori mustril rõhutavad valget tausta laiad hallid jooned, mis mõjuvad kontrastselt kuid siiski vaoshoitult. Marmor sümboliseerib luksust, puhtust ja väärikust. Marmorimitatsioon teeb muidu kalli materjali kõigile taskukohaseks. Vannituppa sobib plaat veel hästi oma sileda läikiva pinna pärast, mida on lihtne puhastada.




Valge kui tühi lõuend

Lisaks võimaldab valge värv mängida lugematute muude värvide, materjalide ja trendide kombinatsioonidega. Vannitoa saad kaunistada pehmete, neutraalsete värvidega või lisada kirgaste sisekujunduselementidega ruumi erksust. Kuna selliseid detaile on võimalik lihtsalt muuta, saab vannituba hõlpsasti viimaste trendidega kaasajastada.


Hansas Plaadimaailm

Tutvu kindlasti ka meie ülejäänud valikuga, sest Plaadimaailmast leiad plaate igale maitsele. Oleme Eesti suurim keraamilistele plaatidele spetsialiseerunud kauplus. Sobiva lahenduse leiab nii hinnatundlik kui ka luksuslikku tulemust otsiv klient. Kiiret tarnet pakkudes toome plaadid 2-3 tööpäevaga objektile, sina vali vaid sobivad välja siit!

Küsimuste korral helista julgelt +372 656 4189, saada e-mail info@plaadimaailm.ee või kasuta meie kodulehel olevat vestlusakent!