Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Efektsed seinaplaadid – pilkupüüdev reljeefsus ja hurmav marmor

Marmor on igal hooajal trendikas ning annab kodule ajatu meeleolu, mis ka aastate pärast kaunis välja näeb. Reljeefsed seinaplaadid pakuvad aga võimalust tuppa visuaalset stimulatsiooni ja põnevust lisada. 

Plaadimaailma tootevalik täieneb pidevalt ja seekord tutvustame oma uusi marmorimitatsioonidega ja tekstuuridega seinaplaate, millega saad oma ruumidesse maitsekaid lahendusi planeerida.


Soodsalt moodsaks!

Sarja Angora marmorimitatsiooniga 30x60 seinaplaadid pakuvad võimalust oma toale ka väiksema summa eest ilusüsti teha. Kollektsioonist leiad nii sooja tooniga beežikad kui ka külma tooniga ja hallide soontega valged keraamilised plaadid. Suurepärane lahendus klassikalises, kuid samuti modernses keskkonnas, sest neutraalne marmor sobib mitmete erinevate stiilidega.




 

Sile marmor või reljeefne marmor?

Miks mitte mõlemat? Hispaaniast pärit Allisoni marmorimitatsiooniga 40x120 plaadid  pakuvad võimalust seinas kasutada siledaid või põneva reljeefsusega plaate. Allison Mosaic lisab klassikalisele marmorile väikese viguri. Huvitava tekstuuriga lahendust saad kasutada nii terves seinas või siledate plaatidega kombineeritult.  




Puutuma kutsuv tekstuur

Reljeefsete pindadega jätkates on Plaadimaailma tootevalikusse lisandunud pilku haarav sari Moliere, millest leiad neli erinevat 20x60 plaati. Moliere Bone on sileda viimistlusega, samas kui Giga Bone ruumiline tekstuur meenutab abstraktseid liivaluiteid. Mõlemad plaadid leiad elevandiluu toonides, aga tumedamate lahenduste armastajad saavad valida ka suitsuselt hallid variandid nagu Moliere Smoke ja Giga Smoke. Kollektsiooni siledate pindadega plaatidega on lihtne luua tuppa industriaalne meeleolu, samas kui reljeefsed plaadid toovad ruumi iseloomu, mida igaühe kodust kergelt ei leia.





Reljeefsuse illusioon

Kui sulle meeldib ruumiliste plaatide välimus, kuid ei armasta nende tekstuuri, siis on justkui sinu jaoks loodud huvitava mustriga Future sari. Kollektsioon koosneb mustrita valgetest ja mustrilistest seinaplaatidest, mille geomeetria loob reljeefsuse mulje. Tegu on modernsete plaatidega, mis isegi oma tagasihoidlikes toonides sinu ruumi fookuspunktiks saavad, sest neist on lihtsalt raske mööda vaadata. 



Hansas Plaadimaailm 

Tutvu kindlasti ka meie ülejäänud valikuga, sest Plaadimaailmast leiad seinaplaate igale maitsele. Oleme Eesti suurim keraamilistele plaatidele spetsialiseerunud kauplus. Sobiva lahenduse leiab nii hinnatundlik kui ka luksuslikku tulemust otsiv klient. Kiiret tarnet pakkudes toome plaadid 2-3 päevaga objektile, sina vali siit vaid sobivad välja!

Kui sul aga tekkis lisaküsimusi aitame sind rõõmuga. Küsimuste korral helista julgelt +372 656 4168, saada e-mail info@plaadimaailm.ee või kasuta meie kodulehel olevat vestlusakent!