Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Kevadised üllatajad - uued tooted Hansas Plaadimaailmas

Keraamilised plaadid on täna sisekujunduses enamat kui pelgalt ehitustooted. Neid kasutatakse aina enam põnevate sisekujunduskontseptsioonide loomiseks. Plaatide mustreid, värve, suuruseid ning kujusid on täna saadaval rikkalikult, aidates kodusid kujundada vastavalt oma soovidele. Leia endale meelepärased seina- ja põrandaplaadid Hansas Plaadimaailma kevadiste üllatajate seast.


Soliidsed mustrid

Üheks praeguseks sisekujunduse trendiks on mustrite kasutamine, mille eesmärk on luua ruumi fookuspunkt ning olla kandvaks jooneks. Villeroy & Bochi Metalyn Dekor multicolor matt keraamiline plaat hoiab küll tasakaalukat ja mahedat paletti, ent seda kaunistavad trendikad hõbedased ja kuldsed geomeetrilised mustrid. Ruumile, kuhu plaat paigaldatakse, annab keraamiline seinaplaat kaasaegse, trendika ning soliidse joone, kuid samas ei ole lõpptulemus ülepakutud. 




Mustrilist plaadivalikut pakub Villeroy & Boch veelgi. Kaunista oma elutuba või vannituba küllusliku Lucca Dekor multicolor matt lillemustriga, mis paneb ruumi justkui elama. Ja miks piirduda selle lillemustriga vaid vannitoas? Pildilt on näha, kuidas annab keraamiliste plaatidega luua ka elutuppa ainulaadse aktsentseina, mis täiustab ruumi ja toob sinna värskust. 


Suuri mustreid võib ruumi tuua ka tasakaalukamal moel, kus Fedora sand blätter seinaplaadid ehivad ruumi delikaatse, ent siiski silmatorkava lehemustriga. Beežil taustal heledad lehemotiivid loovad ruumile rahustava, kuid põneva ilme. Plaate saab mõnusalt kombineerida samasse sarja kuuluva Fedora sand ühetoonilise beeži plaadiga ning luua harmooniline heledatooniline tulemus. Need seinaplaadid sobivad suurepäraselt vannituppa, aga miks mitte ka köögitagaseina, kus need ei haara liigset tähelepanu, kuid annavad siiski aktsenti.


Kuusnurkne marmor

Praeguse aja üks suurimaid trende sisekujunduses on marmorimitatsiooni kasutamine. Marmor kannab endas luksuslikkust ning tulemus jääb alati väärikas ja ajatu. Meie tootevalikusse on lisandunud kuusnurkne Legend Grey põrandaplaat, millel on hallikas põhitoon ja seda kaunistab kuldne marmormuster. Samuti ka beeži tooni Pulpis light beige kuusnurkne põrandaplaat. Mõlemad põrandaplaadid on neutraalse tooniga, andes võimaluse plaate omavahel ka kombineerida, saades ajatu marmorimitatsiooniga tulemuse.


Aina realistlikum puitimitatsioon

Marmori kõrval on sisekujunduses endiselt aktuaalne puidumuster. Eriti armastatud on kalasaba parketid ning peenikestest lippidest loodud puitpõrandad. Ka plaatide maailmas on mindud trendidega kaasa ning valikus on hulgaliselt erineva suuruse, pikkuse, mustri ja tooniga puitimitatsiooniga põrandaplaate. Walkyria fresno rec põrandaplaadid on kitsad ja pikad plaadid, mis mõjuvad justkui eheda puidust põrandalauana. Tulemus on naturaalne ja hubane.



Loire sarja põrandaplaadid on kalasaba mustriga ja valikus on kolm erinevat tooni: Loire marple mat (heledam puidutoon), Loire oak mat (selgem, tugevam puidutoon) ja Loire pearl mat (hallikas puidutoon). Plaadid annavad efektse mulje nii põrandal, kuid miks mitte luua nendega ka naturaalse muljega efektseinu elutuppa või kööki. Tulemus mõjub autentsena, kuid hooldada ja puhastada on plaatseina oluliselt lihtsam.


Telliskiviefektiga roheline seinaplaat

Roheline läikiv telliskiviefektiga kaasaegne Fashion verde seinaplaat. Roheline – elu, uuenemise, looduse ja energia värv on muutumas üha populaarsemaks sisekujunduses. Glasuuritud plaat, olenemata värvist, peegeldab ruumis olevat valgust, annab kogu ruumile sära ja teeb selle avaramaks. See seinaplaat sobib nii vannituppa, aga näiteks ka kööki, kus saab luua urbanistlikku ja vintage lahendust.

 


Elegantne Villeroy & Bochi must põrandaplaat

Villeroy&Bochi Pier Smokey Black põrandaplaat on külmakindel ja libisemiskindlusega R10 ning sobib suurepäraselt kasutamiseks elutubades, köökides või koridorides. Tumedate varjunditega toon mõjub suursugusena, kuid samas on praktiline. Kuna plaat on ka külmakindel, siis sobib see kasutamiseks ka terrassidel.

Plaatide valimine on lõbus ja loominguline tegevus. Kui tunned, et jääd plaadivalikul hätta, siis Hansas Plaadimaailma spetsialistid annavad rõõmuga nõu! Meie töötajad aitavad kõikidele plaate ja plaatimist puudutavatele küsimustele vastuse leida, et saaksid teha endale sobivaima valiku.