Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Hallid seina- ja mosaiikplaadid toovad ruumi tööstusliku meeleolu


Augustikuu uued seeriad õhkavad industriaalsust. See tööstuslik sisekujundusstiil ammutab inspiratsiooni tööstusettevõtete lao- ja tööruumidest, kus tähelepanu köidavad mõneti poolikud elemendid. Tööstuslikus hoones on enamasti avarad ruumid ja kõrged laed, lisaks võivad silma jääda nii peitmata torud, viimistlemata plaadid või tellised kui ka puidudetailid. Sarnast atmosfääri saab luua ja rõhutada ideaalselt allpool välja toodud Newton, Noah, Spartia ja Metallique sarjadega, kuid muidugi võid kõiki plaate endale meelepärases võtmes kasutada. 


Newton

Selles sarjas leidub mitmeid erinevaid tekstuure, millega mängida. Valge ja helehall mosaiik sobivad suurepäraselt pilkupüüdva dekoratiivpinna loomiseks. Newton White pahteldatud detailiga seinaplaadid annavad ruumile šiki poolviimistletud pinna, samas kui ülejäänud sarja matt või lappato stiilis valik pakub rafineeritumat muljet. Efektse mulje loovad plaadid näiteks suures avatud elu- või vannitoas.


Noah

Betooni meenutavad valged Noah seinaplaadid on supertrendikas valik industriaalse stiili armastajatele, kes eelistavad veidi heledamaid ruume. Õrna kivimi mustriga ja triibulisi dekoore on illustratsioonile sarnaselt põnev seina paigaldada koos. Lisaks on väga pilkupüüdev külmi toone kombineerida soojade puitdetailidega, et tööstusliku muljet veelgi rõhutada.


Spartia

Siin välja toodud sarjadest kõige heledamad seinaplaadid on universaalsed, sest neid on lihtne sobitada pea iga stiiliga tuppa. Vaid mõne väikese muudatusega saad soovi korral tuua muidu industriaalsesse ruumi hoopis modernse, boheemlasliku, skandinaavialiku või muu soovitud meeleolu. Valikus on eelmisele sarjale sarnaselt õrna kivimi mustriga plaadid ja triibulise mustriga dekoorid.  



Metallique

Viimane, kuid üks põnevaim uus tulija Plaadimaailma valikus on kindlasti Metallique sari, mis pakub sooja ning tööstuslikku meeleolu. Valikust leiad nii raua- ja vasekarva põrandaplaadid kui ka mõnusalt metalsed mosaiikplaadid. Selliste tumedate toonidega on lihtne ruumidesse lisada ekstravagantsust, mida juba igaühe kodust ei leia.  


Kõik eelnevalt mainitud plaatidega toad loovad lahedalt tahumata, ausa ja otsekohese meeleolu, mida saad rõhutada vana puidu, erinevate metallist elementide ja minimalistliku mööbliga. Neutraalsele ruumile võid särtsu lisada mõne põneva värvilahendusega kunstiteose, foto või hoopis plakatiga – võimalusi on lõputud. 


Oleme Eesti suurim keraamilistele plaatidele spetsialiseerunud kauplus. Sobiva lahenduse leiab nii hinnatundlik kui ka luksuslikku tulemust otsiv klient, tutvu kogu meie valikuga siit!