Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Plaadimaailma juulikuu lemmikud – reljeefsed pinnad ja erikujulised plaadid


Kui eelmine kuu mainisime ära kaks sarja, siis seekord oleme pea et armunud nelja sarja, millest kolm on meie kaupluses täiesti uued. Kui Voiles Green kuulub Plaadimaailma püsisortimenti, siis Polaris Hex, Magma Grey Kayak ja Aquarela Neutro  on uued stiilsed sarjad, millest võib kindlasti mõne tulevase müügihiti leida.



Voiles Green dekoor

See seinaplaat on huvitava reljeefse mustriga, mis seinale mummulise ilme loob. Reljeefne plaat on alati üks kindel variant, millega ruumile maitsekalt värske mulje anda. Plaatide haljas roheline värv tekitab neile eriti väljapeetud välimuse. Dekooriga võib katta terve seina või kombineerida seda teiste Voiles sarja plaatidega nagu Voiles Green või Voiles Gray, nii nagu seda ka pildil on tehtud. 

 

Polaris Hex sari

Need heksagonikujulised põrandaplaadid on meie südame võitnud just oma ägeda värvi tõttu. Raua- ja vasekarva detailid loovad tumedale põhjale efektse visuaali ning toovad soojade toonidega ruumi kutsuva meeleolu. Hiljuti mainisime ka oma sotsiaalmeedias, et kuigi eestlased armastavad tihti musta värvi aktsendina kasutada, on ka kohalikus sisekujunduses esile tõusnud vasekarva elemendid, mida  järjest rohkem stiiliteadlikke inimesi kasutada soovib. Polaris Hex sarja pakendis erineva mustriga plaadid, mida saad endale meelepäraselt kombineerida nii klassikalises kui ka modernses interjööris. 

 


Magma Grey Kayak sari

Selle sarja põrandaplaadid on põneva mittekorrapärase kuusnurga kujuga, mis kohe kõik pilgud endale tõmbavad. Pakendis leidub heledaid ja tumedaid plaate, mida vastavalt soovile paigutades saad luua erinäoliseid tulemusi. Külmemad toonid on heaks alternatiiviks neile, kelle jaoks näiteks eelnevalt mainitud Polaris Hex toon liialt sooja tooniga või julge, kuid soovivad siiski ruumi särtsu lisada, sest ka sellest sarjast õhkub luksusliku meeleolu. 

 


Aquarela Neutro sari

Nagu nimigi vihjab, imiteerib kaunis valge seinaplaat oma läikiva ja reljeefse pinnaga märgi pindu, ning pakub erinevas valguses põnevat valgusemängu. Eriti hästi sobib sari kaunistama väiksemaid kööke või vannitubasid, sest annavad tänu valguse peegeldamisele ruumidele avatuma ja suurema mulje. Lisaks toovad plaadid seetõttu ka tumedamatesse tubadesse veidi lisavalgust. Kuid läikiva plaadi üheks parimaks omaduseks on arvatavasti hoopis selle lihtne puhastamine, kuna sileda pinna pealt on mustust lihtne lapiga maha tõmmata, mistõttu ei ole Aquarela Neutro sari köögis ja vannitoas ainult ilus, vaid ka praktiline.

 


Tutvu kindlasti ka meie ülejäänud valikuga, sest Plaadimaailmast leiad plaate igale maitsele. Oleme Eesti suurim keraamilistele plaatidele spetsialiseerunud kauplus. Sobiva lahenduse leiab nii hinnatundlik kui ka luksuslikku tulemust otsiv klient. Kiiret tarnet pakkudes toome plaadid 2-3 päevaga objektile, sina vali vaid sobivad välja siit!