Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Troopika ning ajatu marmor – juunikuu seina- ja põrandaplaadid

Meie valikus on nii suur kogus plaate, et vahel võib ka endal silme eest kirjuks minna (eriti, kui kirjusid plaate vaatama jääda), kuid tänu sellele on meil pakkuda midagi igale maitsele. Plaadimaailma juunikuu lemmikud on just kaks plaadisarja, mis esindavad väga erinevaid trende, millega oma kodule värske mulje anda.


Tahiri Garden sari

Džunglisse ei pea sattuma ainult puhkusereisil, muuda hoopis oma vannituba trendikate plaatidega troopiliseks oaasiks ning naudi värsket ja värvilist meeleolu iga päev. Hansas Plaadimaailma uus seeria Tahiri Garden täidab ruumi taimedega, mille kastmisega vaeva ei pea nägema. Seerias on erineva mustriga plaadid, millega saab luua silmapaistva aktsentseina või -põranda. Harmoonilisema tulemuse loomiseks võib interjööris kasutada sooje pruune ja vaskjaid elemente nagu illustratsioonil näidatud on. Tahiri keraamilised plaadid valib endale julge ja moeteadlik inimene, kes on tüdinud üksluisetest plaatidest ning otsib oma koju põnevust.






Nocturne sari

Uus sai on ka Nocturne, mis on klientide seas väga populaarne. Marmor on elegantne kivi, mis sobib luksuslikku ja erilist disaini otsivale inimesele. Villeroy & Boch Nocturne sarjast leiad marmori imitatsiooniga põrandaplaadid, mis on inspireeritud Calacatta ja Statuario marmorist. Nocturne White on külmade hallide “veenidega”, samas kui Nocturne White Gold on soojemates toonides mustriga. Plaadid on elegantsed ja sisekujunduses jätkuvalt väga populaarsed, loomaks väga erisuguseid lahendusi. Ajatu marmormuster loob suursuguse meeleolu nii klassikalises kui modernses keskkonnas. Nocturne plaatidega saab luua nii esteetilisi ühevärvilisi installatsioone kui ka kontrastseid lahendusi neid tumedate plaatidega kombineerides. Marmorimitatsiooniga plaadid on kõige lihtsam viis anda oma vannitoale peen ja luksuslik välimus.

Kui oled nendest plaadisarjadest sama vaimustunud kui meie, kuid ei ole kindel, kas see sinu ruumidesse sobib, siis telli lemmik näidisena koju, et materjale õiges keskkonnas ja valguses proovida.



Hansas Plaadimaailm

Meilt leiad plaate igale maitsele – oleme Eesti suurim keraamilistele plaatidele spetsialiseerunud kauplus. Sobiva lahenduse leiab nii hinnatundlik kui ka luksuslikku tulemust otsiv klient. Kiiret tarnet pakkudes toome plaadid 2-3 päevaga objektile, sina vali vaid sobivad välja siit!