Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Populaarsed mosaiikplaadid kodus

Mosaiikplaadid on vastupidavad, ilusad ja trendikad, mis sobivad suurepäraselt , vannituppa, kööki ja miks mitte ka elutuppa. Mosaiikplaadid on silmatorkavad, sobides erinevate sisekujundusstiilidega - minimalistlik, industriaal, kaasaegne, skandinaavialik, boheemlaslik või maalähedane. Hansas Plaadimaailmas on mosaiikplaatide valik lai - samuti saab tellida erinevaid suurusi, materjale, tekstuure ja värve. 

Miks on mosaiikplaadid endiselt populaarsed?

1. Mosaiikplaadid on alati olnud populaarsed. Selle põhjuseks on esiteks nende funktsionaalsus - väikese mõõdu, erineva värvi ja kuju tõttu on võimalik plaatidega kujundada kodu seinad ja põrandad täpselt nii nagu meeldib. Samuti sobivad need kombineerimiseks suurepäraselt suuremate plaatidega (nt 30x60 või 60x60).

2. Teiseks põhjuseks on see, et plaadid on vastupidavad, kergesti hooldatavad, mistõttu need sobivad ideaalselt paigaldamiseks köögi tagaseinale ja vannituppa. Plaate on lihtne puhastada, õli, seebivesi või plekid on võimalik hõlpsasti eemaldada õrna puhastusvahendiga.

Mosaiikplaatide kujundusideed

Toome välja mõned populaarsemad 2022. aasta suunad: 

1. Fanshaped plaadid

Kala soomustest inspireeritud plaadid on ühed pilkupüüdvamad. Fanshaped plaadid sobivad ideaalselt köögi tagaseinale või näiteks vannitoa ühte seina, mis juba annab ruumile omanäolisuse ja originaalsuse. Plaatide ebatavaline kuju tõmbab kohe tähelepanu, mis sobib hästi erinevate stiilidega interjööridesse – alates klassikalisest kuni eklektiliseni. 

 

2. Teemant hexagon

Hexagon plaadid on tulnud, et jääda ka 2022. aastal. Geomeetriline plaat näeb seintel ja põrandatel välja pilkupüüdev! Seda tüüpi plaadid sobivad kõiki stiile esindavatesse kodudesse. Plaadid sobivad suurepäraselt nii vannituppa, kööki kui ka esikusse. Viimase aja mood on nende kombineerimine ka puitimitatsiooni plaatidega näiteks elutoa põrandatel, mille tulemus jääb äärmiselt elegantne ja maalähedane, aga ka köökide tagaseinadel nagu pildil. 

3. Herringbone mosaiik

Kodukujunduse kuumim trendid, kalasabaplaat on moes ka 2022. aastal. See julge ja omanäoline geomeetriline muster on saanud oma nime tänu nurgelisele disainile, mis meenutab kalaluu struktuuri. Tavaliselt kasutatakse plaate köögitagaseinal ja vannitubades, kuna tulemus jääb visuaalselt meeldiv ning nende puhastamine on lihtne. Herringbone mosaiik näeb siiski igat stiili esindavas ruumis vapustav välja - köögi tagaseinal, vannitoa ja esiku seintel ning põrandatel. Lase oma loovus valla!

Kui tunned, et jääd plaadivalikul hätta, siis Hansas Plaadimaailma spetsialistid annavad rõõmuga nõu! Meie töötajad aitavad hea meelega kõikides plaate ja plaatimist puudutavatele küsimustele vastuse leida, et saaksid teha endale sobivaima valiku. Rohkem infot meie veebilehel!