Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Sisekujunduse ideed – 4 nippi seinaplaatide erinevatest paigaldusviisidest köögis


Köögis olevatel seinaplaatidel on tänapäeval suurem tähendus kui lihtsalt hügieeniline lahendus need annavad võimaluse kujundada kööki vastavalt oma ideele ja maitsele!

Järgnevalt toome välja 5 kitsaste plaatide paigaldusviisi, mis aitavad luua ainulaadse köögi: 


Vertikaalne muster

Alustame kõige lihtsamast mustrist: vertikaalne. See muster on kõige elementaarsem – see esindab lihtsust ja minimalismi! Vertikaalselt paigaldatud plaadid aitavad muuta pinnad kõrgemaks ja ruumikamaks, mistõttu sobivad need hästi kööki, kus on madalamad laed.

Plaadimaailma Tatoo White Matt seinaplaadid on suurepärane valik, kui soovid järgida vertikaalset mustrit. Need on valge põhjaga plaadid, mille peale on joonistatud marmorimitatsiooniga muster, selleks, et lisada köögile natukene vürtsi! 


Horisontaalne muster

Horisontaalne muster on tavalisim metroo plaatide paigutus, mis loob meeldiva lineaarse ilme! Horisontaalselt laotud plaadid sobivad suurepäraselt kaasaegset stiili järgiva köögi kujundusega. 

Plaadimaailma Sirocco seinaplaadid on tagasihoidlikud valge põhjaga plaadid ning igal plaadil on erinev reljeefne muster. See on suurepärane valik, kui soovid köögis järgida horisontaalset mustrit.


Telliskivimuster

Tõenäoliselt kõige ära tuntavam muster, kuna seda näeb sageli hoonete väliskülgedel. See populaarne plaatide muster on mõeldud neile, kes soovivad kööki klassikalist, kuid samas lihtsat kujundust. 

Plaadimaailma metro plaadid annavad köögile ajatu ilme! Metro seinaplaatide disain on väga lihtne, kasutatakse puhtaid toone, mida toob esile nurga all plaadi serv. Valikus on roheline ja valge värv, mida on võimalik ka omavahel kombineerida.


Kalasabamuster

Kalasaba mustri eesmärk on köögis tähelepanu köita! Seda mustrit jälgides tuleb kasutada pikemaid plaate, siis tulemus näeb välja korrapärane ja elegantne. Kalasaba muster annab ideaalse võimaluse enda koju vürtsi lisada!



Plaadimaailma Chicago plaatidega on suurepärane võimalus luua kalasaba mustris moodne ühevärvilise köök. Minimalistlik pilgupüüdja!                


Köögi kujundamise võimalused on lõputud! Kui tunned, et jääd plaadivalikul hätta, siis Hansas Plaadimaailma spetsialistid annavad rõõmuga nõu! Meie töötajad aitavad hea meelega kõikides plaate ja plaatimist puudutavatele küsimustele vastuse leida, et saaksid teha endale sobivaima valiku. Rohkem infot meie veebilehel!