Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Stiilne pronksikarva vannituba – kuidas dekoreerida ja millised keraamilised plaadid valida

Minimalistlik stiil tundub järjest enam tagaplaanile jäävat, sest kodudesse soovitakse luua aina isikupärasemaid lahendusi. Külmade ja rahulike toonide asemel eelistatakse luksusliku hõnguga soojasid toone, mille esireas on pronks ja vask. Allpool toome soovitusi, kuidas neid külluslikke värve enda vannitoas kasutada. 


Sisustuselemendid

Metalsed detailid annavad kauni lisasärtsu neutraalsetele vannitubadele, kuid juba niigi kirevas ruumis võib särav vask aga liiast olla. Sisustuselementidega saad ka väikese eelarve puhul oma kodu oaasile uue ilme anda. Selleks pole vaja muud, kui mõned senised aktsendid välja vahetada või uued lisada. Mitmed sisustuskauplused pakuvad praegu kirevat valikut erinevaid vase- ning pronksikarva lampe, peegleid, lillepotte, anumaid, seebialuseid ja muid nipsasju, millega tuppa omapära lisada 




Segistid ja tarvikud

Pronksi ja vaske seostatakse tihti vanaaegse torustikuga. Mood aga kordub ning vaskjad pronksjad segistid ja peitmata torustik on taaskord populaarsust kogumas. Uue segisti valimine võib olla suur otsus, eriti kui võrrelda seda tuppa aksessuaaride lisamisega, kuid lõpptulemus on šikk vannituba, mida igaühe kodust ei leia.


Valamud ja vannid

Eriti metallilembelistel kodusisustajatel tasub kaaluda selles toonis vanni või valamut, mis toale luksusliku hõngu lisab. Valged kandilised vannid ja valamud on vaikselt klišeeks muutumas ning trenditeadlikud kodukudujad pööravad pilke järjest uute põnevate lahenduste poole. Ühest kaunist vaskjast vannist saab kindlasti vannitoa staar, millel tuppa sisenedes pilk esimesena peatub. 



Keraamilised plaadid

Plaadid pakuvad võimalust, paigutada metaljas sära täpselt sinna, kuhu soovid. Plaadimaailma valikus on mitmeid kauneid seina- ja põrandaplaate, millega luua vannituppa efektne aktsentsein või muu meelepärane lahendus. Kontext Rost põrandaplaadid istuvad neile, kes soovivad tagasihoidlikumaid, kuid siiski sooja metalse tooniga plaate. Sarjas Metallique leidub nii raua- kui ka vasekarva plaate, millega saab kergesti luua tuppa industriaalse meeleolu. Kõiki tõelisi vasetooni armastajaid võlub aga sari Cooper, kus vaskjas sära kaunistab põrandaplaateseinaplaate ja dekoore. Aktsendina kasutamiseks sobivad heksagonikujulised Polaris Hex põrandaplaadid. Plaatide tumedale põhjale loovad põneva visuaali vase- ja rauakarva detailid ning pakendis on erineva mustriga plaadid, mida saab meelepäraselt kombineerida nii klassikalises kui ka modernses interjööris. 







Hansas Plaadimaailm

Meilt leiad plaate igale maitsele – oleme Eesti suurim keraamilistele plaatidele spetsialiseerunud kauplus. Sobivad keraamilised plaadid leiab nii hinnatundlik kui ka luksuslikku tulemust otsiv klient. Kiiret tarnet pakkudes toome plaadid 2-3 päevaga objektile, sina vali vaid sobivad välja! Külasta meie e-poodi või tutvu kaubaga kohapeal, Peterburi tee 81, Tallinn.