Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Sügisese septembrikuu uued tulijad Plaadimaailmas

Septembrikuu tulekuga täienes jõudsalt ka Plaadimaailma põranda- ja seinaplaatide valik. Seekordses blogipostituses näitame lähemalt uusi tooteid ning jagame inspiratsiooni, kuhu neid paigaldada.

Ajatu marmor

Marmor on elegantne kivi, mis sobib luksuslikku ja erilist disaini otsivale inimesele. Meie Angelo sarjast leiad marmori imitatsiooniga elegantsed seinaplaadid ning Athlone sarjast maitsekad läikivad põrandaplaadid. Ajatu marmormuster loob suursuguse meeleolu nii klassikalises kui modernses keskkonnas. Angelo ja Athlone sarja plaatidega saab luua esteetilisi installatsioone, millega on võimalik anda näiteks oma vannitoale või elutoale peen ja luksuslik välimus.

Sinaka läikiva muljega on Annie Blue ja Brasilia sarja plaadid. Need marmori imitatsiooniga šikid plaadid on kui hoolikalt kureeritud värvipalett, mis loovad kodu põrandal täieliku värvigamma. Plaadid näevad kaunid välja nii magamistoas, vannitoas, köögis, elutoas kui ka söögitoas.

Angelo seinaplaadid


Athlone põrandaplaadid 

Annie Blue põrandaplaadid 


Brasilia põrandaplaadid 

Tööstuslik tsement 

Tööstuslik stiil on tänapäeval kahtlemata üks nõutumaid sisekujundustrende. Selle üheks iseloomulikuks elemendiks on rikkalik värvipalett, mis sisaldab endas neutraalset pruuni, valget ja musta. Ottawa sarja seinaplaadid ja Amalfi sarja põrandaplaadid on ülimalt trendikas valik industriaalse stiili armastajale, kes eelistab veidi heledamaid ruume. Mõlema sarjas esindatud plaatide abil on võimalik ruumidesse (elutuppa, kööki, vannituppa) lisada ekstravagantsust, mida juba igaühe kodust ei leia. 

Ottawa sarja valikust leiab erinevates värvides seinaplaate kui ka dekoorplaate. Amalfi sarja valikust aga leiab erinevates värvides põrandaplaate, kus on esindatud kaks mõõtu: 60x60 (mati pinnaviimistlusega) ja 60x120 (valikus mati ja läikiva pinnaviimistlusega).

Ottawa seinaplaadid


Amalfi põrandaplaadid


Libisemiskindlad plaadid

Põrandad võivad muutuda ohtlikuks erinevates tingimustes nagu märg põrand, toidujäätmed ja seebivesi – kõik need on riskifaktorid. Plaadimaailma slipstop plaatide valik on lai ning lisandunud on ka Quartzite sarja libisemiskindlad plaadid, mis on saadaval erinevates suurustes ja toonides. Quartzite sara plaadid sobivad suurepäraselt iga ruumi põrandale nii sise- kui ka välistingimustes. Plaatide tekstuur ja pealispind on reljeefsed, nad on kergesti puhastatavad ning neil on hea libisemisvastane märgis R10 ja R11.


Quartzite libisemiskindlad plaadid 

Puitimitatsioon

Üheks trendiks viimastel aastatel on olnud puitimitatsiooniga plaadid, mis näevad niivõrd autentsed välja, et palja silmaga ei pruugi aru saada, et tegemist ei ole päris puiduga. Plaadimaailma on jõudnud Rainforest sarja puitimitatsiooniga plaadid ning erinevuse märkamiseks võrreldes päris puiduga peab neid tihtipeale lausa katsuma. Samas peavad Rainforest plaadid paremini vastu mustusele, kulumisele ning kriipimisele ning nende hooldamine on kergem. Need sobivad kõikidesse ruumidesse, kuna paigaldatud plaadi puhul ei pea muretsema liigse niiskuse, mustuse või päikesevalguse pärast. Lase oma loovus valla!

Rainforest põrandaplaadid