Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Täismassplaadid – lisa oma õuele stiili

Kui oled unistanud õuel vooglevast teerajast, stiilsest kiviterrassist, kaunist rõdust või väliköögist, on just praegu hea aeg nende ehitustöödega alustada. Hansas Plaadimaailmast leiad endale täismassplaadid, millega kujundada meelepärane hoov või terrass, kus suveõhtuti õdusalt aega veeta. Räägime täismassplaatidest lähemalt ning jagame inspiratsiooni, milliseid plaate valida oma unistuste koduaia kujundamiseks.


Täismassplaatide eripärad

Õue paigaldatud plaadid peavad vastu pidama nii sademetele, läbikülmumisele, päikesest tulenevale kuumusele, UV-kiirgusele kui ka mehaanilistele mõjudele. See tähendab, et plaat peab olema vastupidav kõndimisele ja põrutamisele. Tihtipeale kasutatakse õuealal ka raskemat mööblit, mida liigutatakse palju. Seetõttu on oluline kasutada väljas vastupidavaid täismassplaate.

Täismassplaatide vastupidavuse välitingimustes tagab külmakindlus. Külmakindluse tagab omakorda väga väike veeimavus, mis on alla 0,5%. Vastupidavust lisab veel see, et plaadid pressitakse valmis tugeva surve all ning põletatakse kõrgel kuumusel kuni 1300°C kraadi juures. Lõppviimistluselt võivad täismassplaadid olla nii glasuuritud kui ka glasuurimata.

Järgnevalt jagame inspiratsiooniks Hansas Plaadimaailma täismassplaatide valikut.


Täismassplaadid X.Plane, Assen ja Bodo


Villeroy & Boch X-Plane Outdoor 

Villeroy & Boch sari X-Plane Outdoor loob õuealale viimistletud disaini. Plaadi välimus on pealtnäha argine, kuid plaadi pinda täiustab metalliline sära. X-Plane Outdoor plaat pakub tänu sellele erinevaid stiilseid kasutusvõimalusi, mis võib üllatada nii mõndagi silmapaari. Plaat loob õuealale konkreetse ja sumeda tulemuse.


 
 


Assen plaadisari

Assen sarja 20mm plaat on libisemiskindel täismassplaat ja on saadaval antratsiidi toonis ehk tumehallina. Assen täismassplaat jätab selge ja kauni pinnaviimistluse. Pehmed laigud loovad omakorda pinnale maalilise mustri. Plaat sobib ideaalselt õuest-tuppa sisekujundusstiili ellu viimiseks, tellida on võimalik ka õhemat, 9,5mm paksusega plaati, mis loob mõlemast majaosast ühtse terviku.




Bodo plaadisari

Bodo plaadisari koosneb väga trendikatest marmorit ja kivi imiteerivatest täismassplaatidest. Need plaadid annavad võimaluse viia luksusliku marmori ilu toast väljapoole. Sari koosneb neljast erinevast värvitoonist, milleks on valge, mocca (tumedam beež), hall ja beež. See tagasihoidlik, kuid kaunis värvivalik annab võimaluse kujundada just sellise luksusliku väliala nagu endale meeldib. Bodo plaadid loovad õuest mõnusa sumeda oaasi. Helehall Bodo grey on saadaval ka terrassiplaadina paksusega 20mm. 







Kokkuvõttes sobib enamus Hansas Plaadimaailma põrandaplaatide valikust välitingimustesse. Jälgi selleks iga toote juures olevat külmakindluse märget.



Kõiki põrandaplaate saab endale koju tellida näidisena ning sealses valguses ja olustikus plaati katsetada. Kui tunned, et jääd plaadivalikul siiski hätta, siis Hansas Plaadimaailma spetsialistid annavad rõõmuga nõu! Meie töötajad aitavad kõikidele plaate ja plaatimist puudutavatele küsimustele vastuse leida, et saaksid teha endale sobivaima valiku.