Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

5 plaaditrendi, mis löövad 2023. aastal laineid

2023. aastal on plaaditrendid tõeliselt huvitavad. Sellel aastal leiab kõike, alates pehmetest pastelsetest toon toonis plaatidest kuni säravate värvideni, mis äratavad ruumid ellu. Endiselt on ülimalt populaarsed suuremõõtmelised plaadid ja marmor. Jätkuvalt armastatakse trendi, kus siseruumid kohtuvad õuega – keskkond on seotud tervikuks.

Siin on 5 parimat plaaditrendi, mis sellel aastal disainimaailmas lained löövad.

Pehmed puudrised beežid

Pehmed, naturaalsed ja pastelsed beežid toonid on ka 2023. aastal disaini esirinnas. Neid toone iseloomustab õrnus ja soojus, mis loovad neutraalse keskkonna lõõgastumiseks. Need toonid on ideaalseks kasutamiseks kodu igas ruumis, sest rahu otsime ennekõike just kodust. Beežide toonidega ei saa lihtsalt mööda panna. Need on värvid, mis seovad kokku erinevad keskkonna elemendid ning loovad kõigest ühtse terviku.



Leia beežid Hansas Plaadimaailma seina- ja põrandaplaatide valikust.


Julged tekstuurid ja värvid

Üks populaarseimaid tänavuse aasta trende on tekstuurid ja värvid. Kui beežid toonid jäävad igavaks, saab kodule sära lisada kaunite läikivate, värviliste ja tekstuuriga plaatidega. Kõik toonid, alates silmapaistvast ookeani sinisest ja rikkalikust rohelisest kuni pehmete roosade või soojemate punasteni, võimaldavad lasta fantaasial lennata. Sellised plaadid sobivad suurepäraselt neutraalset tooni põrandaplaatidega. Tänu tekstuurile ärkavad värvid veelgi enam ellu ning paneb tahtma käega katsuda.



Avasta enda jaoks Hansas Plaadimaailma värvilised seinaplaadid.


Suuremõõtmeline marmor

Marmor on alati trendikas – selle ilu ei kustu kunagi. Eriti täna, kui tehnoloogia areneb ning neil, kelle jaoks on päris marmorist plaadid liiga kallid, on võimalus soetada marmorimitatsiooniga plaate. Sellised plaadid on suurepärane ja taskukohane viis, millega oma keskkonda luksuslikumaks muuta. Lisaks sellele, et katsetakse materjalide jäljendamist, kombatakse piire ka suurustega. Seetõttu on 2023. aastal ülimalt populaarsed just suuremõõtmelised marmorimitatsiooniga plaadid. Suurte plaatidega jääb tulemus ühtlane ja puhas, mis teeb iga ruumi avaramaks.



Laia valiku Hansas Plaadimaailma marmorimitatsiooniga plaate leiad meie e-poest.


Siseruumist õue

2023. aastal on endiselt populaarsed projektid, kus siseruumides kasutatavad plaadid jooksevad sujuvalt aeda või terrassile. Sellega saab luua mõlemast keskkonnast ühtse terviku, mis pakub silmailu. Üleminekute moodustamine on stiilne ja rõhutab sisekujunduse läbimõeldust. Terrassile paigaldatud plaadid peavad olema nii ilmastikukindlad kui ka pidama vastu erinevatele põrutustele. Suurem osa Hansas Plaadimaailma põrandaplaatide valikust sobib ka välitingimustes kasutamiseks.


 
 

Loe Hansas Plaadimaailma terrassiplaatidest lähemalt ja leia inspiratsiooni.


Põnev terrazzo

Terrazzo ehk mosaiikbetoon on betoonpindade eksklusiivne viimistlusvariant, kus betooni lihvimise ja poleerimise teel tuuakse esile selles sisalduv kiviaine. See viimistlusviis võeti kasutusele 16. sajandil Itaalias. Viimastel aastatel on Terrazzo plaatide kasutus elavnenud ja selle populaarsus ei näita aegumise märke. Need kirjud plaadid sobivad kauniks lõuendiks igasse ruumi ja seda nii põrandale kui ka seinale. Tulemus jääb põnev ja mänguline.



Loe Terrazzo plaatidest lähemalt Hansas Plaadimaailma blogist.


Kui tunned, et jääd plaadivalikul hätta, siis Hansas Plaadimaailma spetsialistid annavad rõõmuga nõu! Meie töötajad aitavad hea meelega kõikides plaate ja plaatimist puudutavatele küsimustele vastuse leida, et saaksid teha endale sobivaima valiku. Rohkem infot meie veebilehel!