Parandamaks Plaadimaailma klientide kasutajakogemust, kasutame oma veebilehel küpsiseid. Kui jätkate lehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega.

Viimaseid trende jälgivad keraamilised plaadid – midagi igale maitsele

Hansas Plaadimaailm on suurim keraamiliste plaatide kauplus ja nii on ka viimased trendid meie kollektsioonides alati esindatud. Tutvustame meie uut valikut, kust leiab midagi meelepärast pea iga sisekujundustrendi jälgija. Vaata, millised on moodsad uued tulijad. 


Kollektsioon Valu

Need valged plaadid aitavad su kodule anda väljapeetud ent trendika mulje, sest reljeefsed pinnad on sisustuses järjest enam esiplaanil. Sileda ja mati pinnaga plaat sobib suuremate pindade katmiseks, millel soovid näha väga neutraalset tulemust. Kollektsiooni reljeefse dekooriga saad aga seintele lisada tagasihoidlikku põnevust. Valu on suurepärane valik vannitubadesse, kus hele värv toale ruumikust lisab.



Slipstop Horton Beige põrandaplaadid

Beež on klassikaline värv, mida on lihtne erinevate stiilidega kombineerida. Selle slipstop plaadi suureks väärtuseks on R11 karedusaste, mis teeb plaadid tavalistest põrandaplaatidest palju libisemiskindlamaks. Hortoni kogu kollektsioonist õhkub industriaalset meeleolu, kuid beeži plaadi puhul ei ole see nii silmatorkav ja seda on lihtsam erinevates ruumides kasutada. 



Valge marmorimitatsiooniga Statuario Regal

Plaadimaailma klientide lemmikuks on alati olnud marmor, mistõttu täieneb meie marmorimitatsioonide valik samuti pidevalt. Nagu nimigi ütleb, annab Statuario Regal sinu ruumile kuninglikkust, sest valge marmori muster näeb alati luksuslik välja, eriti suurtes ruumides. Selline väljapeetus on mõistetav, kuna plaadid imiteerivad päris Statuario marmorit, mida peetakse maailmas üheks väärtuslikumaks marmorisordiks.




Veel valget marmorit – Arabescato Bianco

Sellel valgel suureformaadilisel põrandaplaadil on laiade ja tumedate triipudega muster. Läikiv viimistlus loob uhke aktsendi igasse ruumi, mis ei karda seda julget plaati demonstreerida, sest Arabescato marmorimitatsioon ei jää kindlasti tahaplaanile. Ka see sari imiteerib Itaaliast pärit marmorit, mida iseloomustab just hall ja valge värv, mis moodustavad koos põnevaid mustreid. 



Värvilise marmorimitatsiooniga Marmaris

Nagu aasta alguses rääkisime, muutub sel aastal marmorivalik kirjumaks. Samal ajal kui valge marmorimitatsioon on ikka au sees, muutuvad järjest populaarsemaks erinevad värvilised variandid, millest ühena võib esile tuua Marmaris heksagonplaadid, mille pakendis leidub imeline valik erinevate mustrite ja toonidega plaate, mida kombineerides saad nii seinale kui ka põrandale anda ainulaadse välimuse. 



Maroko stiilis Olympia Mix

Järjest rohkem leidub inimesi, keda neutraalsed ja ühetoonilised lahendused enam ei rahulda. Janunetakse omapärasuse, eklektika ja eneseväljenduse järele. Kui ka sina oled üks nendest, on meil sulle suurepärane uudis, kuna Plaadimaailma valikusse lisandub ka järjest rohkem Maroko stiilis põnevaid plaate nagu väikeseformaadiline Olympia Mix, mille geomeetriline muster oma sinise tooni tõttu liiga kriiskav ole. Nende plaatidega saab suurepäraselt iseloomu lisada muidu liialt ühevärvilisele köögile või vannitoale.



Hansas Plaadimaailm pakub suurt valikut Euroopa plaaditehaste plaate. Tule tutvu meie valikuga kaupluses kohapeal või e-poes.